Nye diakoner og subdiakoner i Den nordisk-katolske kirke

I 2017 i løpet av de siste månedene er Den nordisk-katolske kirke blitt beriket med fire nye diakoner og to subdiakoner. Vi gratulerer hver og en især og ønsker Guds velsignelse over deres tjeneste!

Vår Frälsares församling, Stockholm

Den 27. august i Vår Frus kapell ble subdiakon Ansgar Mattias vigslet til diakon av biskop Roald Nikolai som ved samme anledning innsatte lektor Björn Holmqvist som subdiakon.

Mer informasjon og flere bilder finnes på websiden til Vår Frälsares församling.

 

Internasjonalt kirkestevne med diakonordinasjoner ved Bodensjøen

Under stor oppslutning fra fellesskapene i Tyskland, Sveits og Italia ordinerte biskop Roald Nikolai den 28. oktober tre diakoner: Ralf Blasberg (Düsseldorf), subdiakon Volker Schulte (Windisch, Sveits) og subdiakon Davide Mossenta (Udine, Italia). Ordinasjonene fant sted i Oberhomberg, øvrige gudstjenester og samvær i Ebenweiler med brødrene i St. Andreas priorat som strålende vertskap.

Patronsfest i Karlskrona med innsettelse av subdiakon

Under biskopens besøk i St. Nikolaus til den tradisjonelle feiringen av misjonens patronsdag ble Mikael Salminen innsatt som subdiakon. Mikael som har vært medlem av St. Nikolaus fra opprettelsen av misjonen i 2013, har de siste par år tjenestegjort som akolytt.

Translate »