Nærmere informasjon om hovedbygningen

Hovedbygningen er bygget midt på 1800-tallet, men gjennomgikk i 1960-årene er større ombygging. Den er oppført i bindingsverk.

Det elektriske anlegget er totalrenovert i år (2016). Vannforsyningen er grunnvann fra brønn på 80 meters dyp. Røroppleggene i huset er totalrenovert i år.

Første etasje omfatter fire rommelige stuer, et stort kjøkken samt nytt vaskerom med WC. Grunnflate 189 kvm. På kjøkkenet er det nyinnkjøpt komfyr, helt ny oppvaskmaskin (ekstra høy vasketemperatur som imøtekommer gjeldende bestemmelser for serveringssteder) stort nytt kjøleskap og ditto fryseskap. Fra kjøkkenet er det nedgang til vaskekjeller med ny vaskemaskin og ny tørketrommel.

I andre etasje er det syv soverom, alle med full takhøyde og av normal størrelse. Det er slagvinduer på alle rom og branntau kan lett monteres. Det ene soverommet benyttes av daglig leder i stiftelsen. Flere av rommene egner seg som dobbeltrom. Det er et nyoppusset bad og et bad til kan innredes relativt raskt, da røropplegg allerede er på plass. I andre etasje er det også et allrom med flott utsikt.

Translate »